onsdag 13. juli 2011

Siden jeg nå nevnte det...

Jeg nevnte jo Hvite tulipaner? Der er det en konkurranse på gang nå, med kjempesøte premier. Ta en titt! :)

Bli med på mitt sommerlotteri
http://hvitetulipaner.blogspot.com/2011/07/sommerlotteri.html

Berit

By popular demand...

Har merket meg at det forventes blogging, så here goes.

Jeg leser en del blogger. Blant annet (og dette innrømmer jeg glatt at er litt pinlig) leser jeg fotballfrue. Jeg er innom Sukkertøy for øyet, Hvitstil, Hvitetulipaner, Passion for baking og en del andre. Fellestrekket for blogger jeg liker er at det er bilder der, helst fine bilder.

Dessverre er dette også grunnen til at jeg blogger så lite selv. Tiltaket med å knipse ok bilder, overføre dem til PCen og i tillegg faktisk få ut fingern og skrive noe her er for stort. Men nå er det leeenge siden jeg har skrevet noe som helst, så da får det bli uten bilder denne gangeen. Hadde det vært noe tak i meg, hadde jeg vel dokumentert muffinsbakingen sammen med Levie, men det gjorde jeg ikke. Men vi har bakt, æresord. Godt ble det også. Når det gjelder blåbærmuffins er jeg uovertruffen. Ingen over, ingen ved siden. Ok, kanskje Levie da, siden hun hjalp meg i dag ;)

Eller jeg kunne ha knipset et bilde av tekoppen min i går. Teposen var utett, så det endte med at jeg kunne spå meg selv i teblader etter at koppen var tom. Der så jeg helt tydelig et kvinnemenneske som var ute og jogget. Mon tro hva det betyr? Dags for å fixe reima på pulsklokka? Eller rett og slett bare dags for å ganske enkelt jogge seg en tur? Hater langkjør, så det får bli pulsklokke løsningen, tror jeg, slik at jeg får lagt inn noen fornuftige intervaller. Ikke for det, 4-5 turer opp og ned Sendesbakken er intervalltrening god nok det!

Jeg lette forøvrig med lys og lykte etter tegn på en heftig sommerromanse nedi koppen, men fant det ikke før etter at jeg hadde stappet fingern nedi der og laget et svært hjerte selv. Så nå venter jeg i spenning, føler jeg har tatt et aktivt grep i riktig retning der.

Men nå skal jeg se om jeg finner meg en hel tepose, og en skvett varmtvann. Vil jo ikke forkludre lykken fra i går!

Ha en fin kveld!