søndag 16. september 2012

Sååå svak

 
Neida, jeg er ikke syk. Eller - jeg håper det hvertfall, selv om det kjennes ut som om noe er i ferd med å skje nede i halsen min. Akkurat det fortrneger jeg ganske enkelt, så går det sikkert bort av seg selv.
 
Men svak er jeg like fullt, hvertfall når det kommer til visakortkontroll. Er det ikke slik at jeg sparer til Londontur i høstferien, kanskje?! Så hva er da greia med å gi etter ved selv den minste fristelse nå da?! Men så var jo ikke dette en liten fristelse da...


 
Kul svart skål med hærlig glinsende bronsefarget innside fra Bloomingville, som siden det denne uka var kupongavisuke på Magneten kjøpesenter ble førti prosent billigere enn den ville blitt neste uke. Bra argument. Og den skreeek etter å bli min. "Beeerit, kan du ikke seee at jeg matcher veggen diiin!!!" hylte den der den sto. Og den har jo rett i det, har en vegg i akkurat disse fargene jeg. Så jeg gav etter. Velvel. Får vel bake noen kilo flatbrød ekstra og sørge for å selge det før reisen, slik at jeg har kompensert for denne konsentrasjonsblemma. Burde-burde... ;)

lørdag 15. september 2012

Gå sakte-aksjon

Lørdag. Med Millabesøk, kafebesøk, mØffins-baking og trivsel; en gå sakte-aksjon er virkelig på sin plass. Jeg er klar for at dagen, og for såvidt også helga, skal fortsette i samme behagelige takt som den har hatt hittil.
 
 
Jeg burde-burde riktig nok ha dratt meg ut på en aldri så liten treningstur, men truth be told; det frister mere med løksuppe, vin, skal vi danse og strikking. Så da blir det nok slik. Finner alltids igjen jobbing og rydding og styr i morgen!
 
Og med dusinet fullt av lekre røde roser på bordet, passer det seg jo uansett best å sitte i sofaen og bare kikke på dem :)
 
God lørdagskveld til deg!

søndag 9. september 2012

Beklager, folkens :(


 
Beklager punkt 1: her kommer det første av flere puteinnlegg (haha - tok du den? ;) ) denne høst/vintersesongen. Puter er trivsel, anvendelig og lett utbyttbart.
 
Beklager punkt 2: Det er jeg som har stukket av med de beste kollegene. For dere andre er løpet kjørt er jeg redd, det er på min skole man finner de beste folka! ;) Ikke bare er de forferdelig flinke, de er i tillegg forferdelig trivelige å være sammen med. Og når de da i tillegg tropper opp på teamfest hjemme hos meg med verdens søteste dådyrpute som vertinnegave, ja da er lykken komplett. Snakk om at de vet hva jeg liker! Fininger!!!

 
Dådyret fant med en gang sin favorittplass oppi den gamle sengebenken min på kjøkkenet. Mye tyder på at den etter hvert må få følge av ei litt røft strikket pute der, men det vil tiden vise. Fin er den uansett!
 
Og med en hjort som selskap like bortenfor håper jeg den vil trives der. Ingenting å si på dyrelivet hjemme hos meg, hvertfall!



lørdag 8. september 2012

Kolleger + rognebær = sant

 
Strengt tatt så er jeg vel minst et døgn for sent ute med dette innlegget, siden Norske Interiørblogger avsluttet sin utfordring "inviter" i går kveld. Men let's face it - jeg er ikke av den sorten som vinner sånt. Derfor tenker jeg vi sier at det holder å poste det i dag jeg :)
 
 
 
Jeg hadde nemlig trivelige kolleger på besøk i går, og derfor ble det bordpynting på meg. Og ikke for å fornærme noen altså, virkelig kjempestas at de kom på besøk, men materialistiske meg synes nesten at bordstæsjinga er det morsomste med sånne besøk!
 
Denne gangen ble det sekkestrie som duk, og dekkebrikker fra Kid oppå der. Tallerkenene mine (som jeg forøvrig hadde en for lite av, slik at det måtte suppleres, før det viste seg at 3 stk ble syk og ble hjemme ;)  ) fungerer jo sammen med det meste, røffe i stilen som de er. Sophie Conran heter serien, helt genialt servise. Kjempeglad i det!
 
 
Bestikket har jeg tigget til meg hjemme hos mine foreldre. Noen fordeler må det være med å komme fra en gård hvor ingen ble gift, og det derfor finnes store mengder utstyr av ymse slag som aldri forlot gården. 12 Kniver og 12 gafler lot seg lett framskaffe :)
 
Teskjeene fikk jeg i sin tid av bestemødrene mine. Husker mormor syntes det ble for lite å gi meg ei og ei, derfor fikk jeg seks stk til jul, + et kort hvor det stod "God jul i 1995, 96 og 97, og gratulerer med dagen i 96, 97 og 98." Mormor trodde jo alltid at døden var rett rundt hjørnet, så på dette viset sikret hun seg hvertfall at jeg fikk det jeg trengte av teskjeer. Omsorgsfullt.
 
 
En trivelig kveld ble det, heldig jeg som jobber der jeg gjør! :)
 


søndag 2. september 2012

Enighet - endelig!

Endelig slipper jeg å krangle med folk; nå ER det høst, også på kalenderen! Ikke mere mas om at "nå kommer sommeren", at den ikke dukket opp i år fastslo jeg for 3-4 uker siden. Minst!
 
 
Nå derimot, føyer jeg meg pent og vakkert inn i rekkene av bloggere (og forsåvidt også ganske mange andre men som ikke har like stort eksponeringsbehov som oss ;) ) som omfavner mørke kvelder med stearinlys og trivsel.
 
 
Mugtailsene er like fine i år også de, og har fått selskap av ei ugle der de står i ro og fred på salongbordet mitt. Som jeg forøvrig ikke liker. Men som av økonomiske årsaker får bli der likevel. Bordet, altså, ikke ugla!
 
 
For ugla er vel trivelig? Eller... Litt skummel, kanskje, men ikke mindre sjarmerende av den grunn. Hun var forøvrig "flink-pike-gave" forrige uke. Jeg hadde spist og trimmet etter alle kunstens regler, vekta og jeg var enige om at det måtte premieres og med det flyttet uglemor inn hit :) 
 
 
Men med tanke på hvor mye som måtte flyttes på og justeres for å få knipset disse bildene uten alt for mye rot i bakgrunnen, så får jeg vel bare dra meg opp av sofaen og fortsette å shine hus. Kanskje jeg må premiere meg selv dersom jeg kommer så langt at også golvene blir vasket i kveld? Tror det er ganske trygt å love meg selv det, egentlig. Kan nemlig aldri tenke meg at grønnsåpelukta, når alt kommer til alt, vil råde her i huset i kveld heller ;)