onsdag 21. november 2012

Hvitt er vel for pokker ikke hvitt!

Jeg tror, ganske sikkert og med stor overbevisning, at jeg nok kan gå ut fra at papzen min synes jeg får litt for mange ideer på ting som MÅ skje med huset mitt. Og som involverer ham. Male tak, for eksempel? Det tør vel ikke jeg! Men det gjør han :) Og akkurat som jeg regnet med; hvitt og hvitt er to vidt (eller burde jeg si hvitt) forskjellige ting! Se da!
 

 
Det var ganske enkelt fantastisk gøy å se forskjellen. Jeg malte lister og kanter med pensel, men hans rullet platene. Sammen var vi dynamitt! Listene skal forresten få en smule mere kjærlighet etter hvert, en noe blankere maling er vel å foretrekke der vil jeg mene.


 
Det som er littegrann dumt, er at nå oppdaget jeg at veggene har gulnet de også. Såeh... får vel bli et strøk på dem også? Nå som prosjekt stueshainingz er så godt i gang, liksom. For det var jo ikke taket som skulle få kjærlighet nå, det var gulvet det, men siden det antagelig er smart tå male tak før en legger nytt gulv så ble det altså sånn. For til helga blir det nytt gulv!

 
Måtte bare slenge på dette rotbildet også. Dette blir bra! Flinke, snille papzen min som holder ut med alle innfallene mine og hjelper meg, jeg hadde aldri turt å starte på dette alene! :)


3 kommentarer:

 1. Så bra! Bli arti å sjå nygølv:)Camilla

  SvarSlett
 2. De4t der blir kjempebra!! Snill papz som hjelper deg.

  SvarSlett
 3. Pappaer er de beste i hele verden!!! :)etter å ha kjøpt et hus med "hvitt" i de fleste rom, har vi også oppdaget at hvitt ikke nødvendigvis er hvitt!
  det ble kjempeflott med "nytt" tak!
  takk for kjempefin kommentar hos meg:)
  ønsker deg en super start på uka!
  klem nina

  SvarSlett