torsdag 24. november 2011

Forbausende godt i rute

På søndag er det allerede første søndag i advent. Og for en gangs skyld er jeg faktisk relativt godt forberedt! Hvert år har jeg store planer for dekorasjoner jeg skal lage, men i beste fall så blir det en nødløsning halvveis ut i desember. Men ikke i år! I det lekre stettfatet mamzen helt uventet lurte på om jeg hadde lyst på, (jepps, hun er snill) har jeg dandert mose og lys og littegrann "stæsj".


Synes den ble nett jeg :) Blomstene er nok ikke ekte, men det er ok for denne gangen. Gidder ikke å passe på friske blomster akkurat der. Forøvrig skulle jeg gjerne ha "strammet opp" litt i stæsjet, jeg VET at jeg har flere små juletrær og matchende kuler, men jeg finner dem ikke. Så da fikk de lilla kulene under tvil bli med i stedet. Men jakten er på ingen måte over ;) Duken er forresten en "souvenir" fra da jeg var i Trondheim forrige fredag. Maraton-shopping fungerte fint, denne fant jeg på Indiska.


Pynter opp på kjøkkenbenken gjør den i allefall. Gleder meg til å tenne den på søndag :) Og til å henge opp julehjertet i vinduet :) Og adventsstaken i stuevinduet :) Og juletrelys ute :) Og mye mere, advent er kos det også. Men nissene skal pent få vente; selve julepynten skal ikke opp før lille julaften. Og stå MINST til 13. dag jul, om ikke 20.


Er du klar for advent?1 kommentar: