mandag 21. januar 2013

Mormors rotasjoner


Det har kommet et nytt gammelt møbel i hus. Det har vært planlagt lenge, og det har blitt vinglet like lenge på hvilken farge nevnte møbel skulle få. Valget falt til slutt, litt som en impuls, på
 GULT.  
Så gult er det faktisk, at hverken kameraet mitt eller pixlr er villige til å gjengi hvor gult det er, men gult er det.


Ikke det første skapet av denne sorten som har fått et malingstrøk i senere år dette, og det er jo et praktisk skap da. Masse lagringsplass! Gleder meg til å få litt bedre system i stearinlys og servietter og diverse annet stæsj som skal få plass inni der. Mormor (som eide skapet før, og som nå garantert roterer i grava si, siden gult var den absolutt minst populære fargen hennes) pleide, foruten å ha juledukene sine der, å gjemme pengene sine inni der! Den tida er nok forbi nå, pengene passerer fortere gjennom systemet her i gården. Da er nok sjansen større for juleduker.Malinga av skapet var en interessant prosess. Å grunne det gikk greit, men derfra til å faktisk klare å sette den GULE penselen på det? Ikke tale om. Til slutt måtte mamzen stille opp som moralsk støtte; da gikk det bra. Tøff hun! ;)

Om jeg trives med det? Vet jammen ikke jeg... Jeg syns det ble knalltøft, men jeg syns vel også at det kræsjer veldig med sofaen min, og at det er vanskelig å style det fint sammen. Så vi får se, det blir hvertfall sånn over sommeren nå. Dessuten slipper jeg jo å stresse all verdens med å pynte til påske nå!
Og husk:
GULT
er
KULT!

2 kommentarer:

  1. You are brave, that yellow is bright! But it looks fabulous! Hugs, B x

    SvarSlett
    Svar
    1. Thank you, I was super worried, but I really like the result :)

      Slett