søndag 25. september 2011

DIY for dummies

Søndag er ikke den dummeste dagen i uka, ikke! Deilig sofalatmannsliv større deler av dagen, bare avbrutt av en tur på jobb for å forberede morgendagen en smule. Nja, også litt jobbing i sofakroken også da, men i det store og hele går det i latmannsliv her :)

Men jeg har jo fått gjort litt annet i helga også da. Blant annet verdens enkleste DIY-greie på fredag. Jeg gjetter at det finnes flere enn meg som gremmer seg over disse "peistønnene", sånne opptenningsposebeholdere? Jeg tenker på slike:


Gulvet trenger sårt en vask temmelig umiddelbart også, ser jeg, (trengte vel strengt tatt ikke noe foto for å fastslå det) men det får bli når jeg gidder. Uansett, jeg var lei av den stygge greia der. Så jeg tok en tapetbit jeg hadde liggende, og vips......ble den sånn! Jeg innrømmer gjerne at det kanskje ikke forandret stua drastisk, men det ble et irriterende moment mindre der i etter omlag to minutters jobb. Når jeg bare bestemmer meg endelig for farge/dekor på muren bak der også, så blir det fint, skal du se. For den skal males. Skummelt og endelig steg, men jeg tror det blir finest.

Nå venter jeg bare på mamzen min som skal være med meg og Fixi ut på luftetur til Kjesbuvatnet.

Ha en fin søndagskveld alle sammen! :)


2 kommentarer:

  1. Du mene da vel ikke at du skal male muren??? En teglsteinsmur skal ikke males. Det er direkte hærverk på et stykke godt handtverk å ha maling på den.

    SvarSlett
  2. Tja, på samme måte som det er hæverk å male panel da, eller? Har hatt mange runder med meg selv om saken, for jeg forstår hva du mener, men tror likevel jeg heller mot maling ja ;)

    SvarSlett