søndag 23. oktober 2011

Samba!

Møt det nyeste tilskuddet til slekta: Samba!


Samba er ei lita Dachsfrøken av det nusselige slaget. Når hun blir stor skal hun bli rådyras skrekk, men forelø... fåreløp... hvordan skrives det? Foreløbig (?) er hun stort sett bare absolutt nusselig. Utfordring nok bare det å holde seg på beina, noe ustø og vaklende gange bortover parketten.


Absolutt tryggest og best i armene til matfar, selv om hun har funnet ut at det er deilig å ligge på pleddet sitt på det varme vaskeromsgulvet også. Tenk at det går ann å være så søt! Minner om en lekehund, jeg venter liksom bare på at batteriene må skiftes, for en "skikkelig" hund er jo så mye større!

Et par bilder ble til mange da jeg var hjemme hos mamzen + papzen (som er eierne av frøkna), og det hele utviklet seg til en liten fotoseanse (i det 30 år gamle kjøkkenet som ganske snart skal få avløsning).


Den eneste som virkelig er skeptisk på konseptet "ny hund i slekta" er Fixi. Hun var meget skeptisk til hjvordan jeg luktet da jeg kom hjem etter å ha hilst på Samba. Får vel gjøre det godt igjen med en sikkelig søndagstur :)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar