tirsdag 11. oktober 2011

Vise ord...

For en stund siden kom jeg over noen lekre "bilder", eller plakater om du vil, hvor det bare var skrift. Bildene kom fra Terese Sennerholt Design, og jeg falt pladask. Men jeg valgte diy-versjonen, siden denne kostet meg godt under en tiendel av prisen, samt at jeg fikk noe ingen andre har.

Fint, ikke sant? Har lånt bildet fra teresesannerholtshop.se, du finner masse annet lekkert der inne også. Men jeg tok altså bare utgangspunkt i dette og lagde min egen versjon.I tillegg har jeg lagd en liten glasskunstduppeditt som jeg har limt rett på glasset i ei billedramme. Sammen syns jeg de to tingene ble skikkelig fine, og at TV-kroken min ble hakket freshere nå. Mangler en del før det faktisk blir vakkert der da, spekulerer på hva jeg skal finne på som bord/benk under TVen, har ikke lyst på en ordinær TV-benk der. Så vi får se! Sånn så det hvertfall ut før jeg fikk opp noe på veggen min. Ganske snaut, i grunnen:
Nå har jeg hengt opp "kunsten" og da syns jeg faktisk det kom seg en del jeg, selv om det ser langt bedre ut "in real life" enn det gjør på bilde her:


Kreative innspill til hva jeg skal ha under TVen mottas med takk! :)1 kommentar:

  1. Heisann, Berit!! :)

    Ka med ei enkel svart ikea, eller bohus hylle, som du kan sett dekoder o.l. på, i tillegg te en eføy eller nå anna grønt? Så kan du sett en vinreol under der igjen. Da har du alt for hånden. ;)
    Anja.

    SvarSlett