lørdag 24. desember 2011

It's beginning to look a lot like Christmas

Og det liker vi vel? Huset er stæsjet etter beste evne, litt mindre rødt i år enn tidligere, men slett ikke helhvitt nei. Må jo ha en kombinasjon, dette er liksom ei av de to ukene i året hvor jeg kjører på med farger. Påska er den andre, men den er laaaangt borte nå ;)Et lite glimt av dekoren på stuebordet der, altså. Jeg ble så usikker på om sølvfatet har godt av telys som står direkte på det, så jeg har klipt ut små lapper i filt som ligger under lysene for å dempe varmen. Satser på at det fungerer. Nissene fra Orrefors, som er så stiliserte at man knapt ser at det er nisser, er alt for lekre til å bare få være framme i juleuka. De tilhører derfor det eksklusive utvalget av julepynt som får være med i adventen også.

Det jeg ikke vil ha i hus i advent, er juetre. Så også i år. Men til gjengjeld har jeg slått til med to trær i år. Det sedvanlige fine, jevne treet utelukkende pyntet i rødt i stua, også dette da...


Skal ikke prøve å overbevise om at det er vakkert, for det er det ikke, det er plukket ut for å være stygt. For vi diskriminerer vel ikke stygge trær, gjør vi vel? Det har bar i de øvre regioner, nedover er det dårligere med den sorten. Pynten er kjøpt på Nille, og består av små figurer i ulike farger. Glitteret, som forøvrig er bortimot mintgrønt, har jeg tigget til meg av Pål, snille søskenbarnet mitt :)


Ferdig pyntet resultat over her. I løåpet av jula skal jeg huske å skaffe meg en lengre skjøteledning, ikke så lekkert å ha ledningen hengende på tvers av veggen. Også juletrefoten da. Ei sinkbøtte hvor treet er kilt fast med ved. Tjihi, synes det ble sjarmerende jeg :)


Nyt jula, det skal jeg!


2 kommentarer:

  1. Sjarmernde juletre ;) hvis du e redd for sælvfate ditt e et lite tips å sett telysa i sandkakformi :) dekorativt å radi ;)!

    SvarSlett
  2. Sant det. Men nå har jeg purret på mamzen min om disse sandkakeformene siden tidlig i november, så jeg måtte ty til andre metoder ;) Men det hadde garantert vært fint ja, Maja :)

    SvarSlett