lørdag 31. desember 2011

Happy gobbler day!

Nybadet i belgisk smør, og med et raust dryss av pepper, har den nå havnet i ovnen. Du vet hvem. Gobble. Jeg er ingen kokk, men kalkun er da ingen sak, dette blir helt sikkert... Eh... Greit nok. Garantert! Heldigvis får jeg stort sett høflige gjester på besøk, så de klager sikkert ikke ;)

Her var bordet ferdigdekket og lekkert. Trodde jeg. Ser du hva som mangler? Det gjorde jeg også da jeg satte meg ned med bildene. Hva er vel kalkun uten et glass vin? Eller hvilken som annen helst drikke også for den del, men uten glass blir det verre ;)


Fikk lyst til å vise fram salt og pepperkarene mine. Disse var de eneste souvenirene som fikk bli med meg hjem fra Gibraltar da jeg var der et par timer for et par år siden. Har ikke sansen for klassiske souvenirer, da synes jeg det er mye bedre å kjøpe meg ett eller annet fint som jeg faktisk kan ha litt glede av, slik som disse. Hver gang jeg tar fram dem tenker jeg på studieoppholdet i Spania og utflukten til Gibraltar. Lekre er de, sammen med Jasper Conran-serviset mitt.


Slik ble altså bordet etter at også drikke ble viet en smule oppmerksomhet. Ikke særlig avanserte saker, men erfaringsmessig så fylles bordet opp av det ene og det andre likevel når vi bare setter oss til bords, så jeg tenker det holder i lange baner jeg.

Da gjenstår det bare å takke så meget for et forholdsvis innholdsrikt 2011, og ønske 12 hjertelig velkommen. Nyttårsforsettet er klart: Jeg skal som vanlig slanke meg. Intet nytt under stolen der, altså. Nyttårsønsket er muligens (håper jeg!!!) lettere oppnåelig; å doble antall følgere her inne. Det burde vel på sikt kunne la seg gjøre? ;)

Godt nyttår folkens, håper det bringer deg alt det du ønsker deg!

2 kommentarer:

  1. Knivene skal vel ligge andre veien? Eller er det bare når kniv og gaffel ligger på hver sin side av tallerkenen? :p

    SvarSlett
  2. Usikker, pleier å legge det på hver side, sånn som du beskriver. Men disse gaflene ble så pinglete alene, at det ble slik denne gangen. Har altså ingen fasit :P

    SvarSlett