torsdag 29. desember 2011

Jul ute

Tenk på det,nå har de første alt kastet ut jula. Stakkars dem. Ikke bare må de holde ut med nisser og røde gardiner i hele desember, men de blir lei av selve jula før den i det heletatt er ferdig også. Ikke her nei! Her skal nissene få regjere ei uke eler to ennå. Januar er vel trist nok likevel? La oss strekke festen slik de gjorde før i tida, det var sikkert en grunn til at de holdt både 13. og 20. dag jul. Her i huset blir det ofte en mellomting. Ikke godt å si, jeg pleier å "brå-få det", og da må jula ut. FORT!


Men foreløpig er det i aller høyeste grad jul. Nå også ute. Eller - det har det vel vært hele tida, men i dag fikk sinkhusene bli med ut også. Søtt med noen lys ved inngangsdøra da :)


Vedder på at eventuelle gjester hadde satt vel så stor pris på at det var måket helt fram til døra, men det får eventuelt bli etter hvert ;)

Har dessuten fryktelig lyst på pizza i kveld. Typisk følge av typisk julemat. En skikkelig pizza nå, med masse bearnaise på - yum! Trenger forresten kreative tips til en snaskens dessert etter kalkunmiddagen på nyttårsaften. Anyone? Synes det er morsomt å lage mat, selv om jeg ikke er kjempeflink, akkurat. Kaker og desserter er uansett morsomst!

Jaja. Fin romjul til deg som stakk innom! :)


2 kommentarer:

  1. Klart det er jul ennå! Problemet for de som kaster ut jula i romjula er at de har glemt bort at det er noe som heter advent, da vi skal pynte med lilla, og kanskje finne fram julekrybba hvor figurene får lov å komme fram etterhvert - for så å julepynte huset lille julaften! Da blir det stas når jula endelig er på plass, og vi vil gjerne beholde den til både 13. og 20.dag. Fortsatt god jul!

    SvarSlett
  2. Helt enig! Advent er jo minst like kos som jul, men det skal være en forskjell på dem! God jul til deg også, fru Dyregod :)

    SvarSlett