lørdag 21. januar 2012

Hyttekos hjemme

Det er helg, og livet er avslappet. Etter langvarige, seriøse vurderinger over hva jeg skulle ta meg til denne helga, falt valget på strikkepinnene og sofaen hjemme. Hytteturer er stas det, altså, men med vind og kulde tar det jo tid og evighet å varme opp ei kald hytte, så det utgikk.

Så jeg ble hjemme. Og det er SÅ deilig! Her strikkes, spises (i stor grad sunt naturligvis, det er jo januar og vi har vel ikke glemp nyttårsforsettene våre, folkens? ;) ) og drikkes vin i passe mengder. Her finnes blad og bok, Facebook og DVDspiller, musikk og rent sengetøy. Hva mer kan man begjære? En lekker hvit hortensia, kanskje? Har det også jeg!Apropos nyttårsforsetter. Jeg skulle jo som vanlig slanke meg (det går forresten strykende, synkende vektkurve og stigende formkurve er vel slik vi liker det det?) men i tillegg hadde jeg et "nyttårsønske". Jeg ønsket meg å doble antall følgere i 2012. Og det har jeg/dere gjort! Jeg hadde en; nå er dere tre! Velkommen hit, dette trønderhjertet er lett å glede, synes det er kjempestas at noen synes det er ok å titte innom her jeg :)

Nå skal jeg bare hente ved, og så er det tilbake til putestrikkingen igjen før jeg etter hvert skal på cafe. Ha ei finfin helg!
4 kommentarer:

 1. Trivele blogg Berit!! God hælg!

  SvarSlett
 2. God helg til deg!!
  Deilig med "hjemmehelg"!!
  Legger meg til som følger jeg,så nyttårsforsettet ditt stiger!! Koslig blogg!!
  klm ingrid l

  SvarSlett
 3. Neimen så koselig da!
  Stakk innom bloggen din også; lekker :) Henger meg nok på den, tenker jeg ;)

  SvarSlett