fredag 2. mars 2012

Innbrudd


Da jeg kom hjem i går, var det fullt kaos på kjøkkenbordet mitt. Ikke at det på noe vis er uvanlig, men denne gangen visste jeg at jeg hadde forlatt det i plettfri tilstand. Bank i (det rotete) bordet. MEN det heeelt ok at det er rotete der, når grunnen er at snilleste Mamzen hadde låst seg inn for å male vitrineskapet mitt :)


Også i dag var hun her, men i dag rakk jeg å komme hjem før hun dro. Og FOR en pirkejobb hun gjør - drittjobb de luxe! Ingenting annet enn pirk faktisk, og det blir fint. Veldig fint. Tålmodig dame det der. Jeg bør jo i aller høyeste grad bidra selv også, men jeg tør jo nesten ikke, er så redd for å ødelegge det fullstendig! Tror kanskje heller jeg gyver løs på noen dørkarmer og sånn i stedet jeg, har et par av dem som trenger litt kjærlighet også.

Men inntil videre skal jeg bare ta med meg Mamzen, som i skrivende stund er nydusjet og klar for luftetur, ut på shopping og cafebesøk. Alibi: må jo ha nye knotter på skapet nå som det blir så fint :)

Fin fredagskveld :)5 kommentarer:

 1. hu e itj nydusja - æ hæfta bort a

  Ole

  SvarSlett
  Svar
  1. Den er grei, hårføninga blir avslutta i dette øyeblikk :)

   Slett
 2. Snill mamma du har.
  Et lite tips ang. skapet: få en glassmester til å lage hyller i glass, og kjøp skapbelysning på Ikea!

  SvarSlett
  Svar
  1. Tanken er tenkt, Nina, men blir det ikke da like rimelig (og fint) å bare kjøpe et nytt skap på ikea? Men det hadde absolutt blitt mye finere ja.

   Slett
 3. oj, kanskje hun kunne tenke seg å bryte seg inn her hos meg og??? Knis... ;) Ny blogg for meg dette, legger meg gjerne til :) Fin blogg, koselig interiør!

  Kanskje vi sees hos meg...? jeg kommer i hvertfall tilbake til deg!

  Klems Diana.

  SvarSlett