søndag 25. mars 2012

Unnskyld

Ja, det var meg, og jeg mente virkelig ikke å gjøre det, det bare ble sånn. Jeg dro meg opp av sofaen og ut på tur. Og med det var sol og finvær over, vårherre dro over lokket og det begynte å blåse og yre. Typisk min uflaks, men trist at det skal gå utover dere andre. Så derfor: unnskyld.Men til tross for at det var grått og trist ute, så var det mye folk å treffe. De fleste riktignok på hjemtur grunnet min dumdristighet, men uansett. Tydelig at det er flere enn meg som trekker mot fjæra nå som det så smått må kunne kalles vår her. Det luktet bål langs hele strandpromenaden...

Også for golfentusiastene er det vist håp, snøfritt og fint på golfbanen men antageligvis for vått til at den kan brukes foreløpig. Skimtes i bakgrunnen her kan den uansett. Utrolig lekkert område rundt banen, satser på at det blir ryddet pent og vakkert opp etter hogstmaskina som har jobbet der også, for akkurat der er det ikke mye å skryte av akkurat nå ;)


Fineste Påsan var selskapssyk når jeg kom tilbake fra turen, grått og trist også i innhegningen hans. Ikke stas å være esel i dag lot det til. Det tar seg sikkert kraftig opp når det bare gror til litt, ser ganske shabby ut akkurat nå.


Men nå skal det jobbes litt, ha ei fin uke! :)


2 kommentarer:

  1. For en herlig blogg. Og med en humor som jeg virkelig liker. la meg til som følger. Fortsatt god Søndag.

    SvarSlett
  2. Åååååh, så koselig! Kjempestas å få ny følger, you made my day :)

    SvarSlett