torsdag 5. april 2012

Ikke egentlig påske

...men fryktelig vårlekkert for det!Siden jeg var så kjip påbursdagen min, så fant jeg ut at det kunne være trivelig å be hjem slekta på en matbit i påska i stedet. Derfor pusler jeg med bordpynting og sånn i dag, flaks for meg at jeg har så lita slekt ;)

Det er alltid enklest å ta utgangspunkt i serviettene når jeg deker bord synes jeg. Denne gangen fant jeg imidlertid ingen påskeservietter jeg likte, men disse marimekkosakene var jo så vårlekre at de måtte få bli med hjem! Fargesprakende så det holder er de i hvertfall, en utfordring i seg selv siden jeg egentlig hadde lyst på et bord i rolige naturfarger!


Jeg har ikke all verdens av stæsj på bordet, av erfaring vet jeg at det alltids blir fullt nok når folk har satt seg og maten kommer på bordet. Derfor er det bare disse lysene som pynter opp. Til gjengjeld skriker jo de om oppmerksomheten, kreativiteten løp litt løpsk her så de ble pyntet med grønne bånd og marimekkoinspirerte blomster klippet ut av filt jeg har liggende siden den tiden jeg var dekoratør på H&M. En hvit papirrunding og en paljett i midten, og vips: lys og servietter matcher så det holder! Og så noen marsipanpåskeegg da. Fint det. Flott om gjestene spiser opp den delen av bordpynten, vertinnen får i seg nok sukker som det er ;)

Vad tycks, liker? :)


3 kommentarer:

  1. Nais Berit:) liker! Påskeklæm fra Vera:)

    SvarSlett
    Svar
    1. Påskklæm flaxe ivæg t Vera å :)

      Slett