mandag 2. april 2012

Synd og stor skam

-er det å tilbringe en så fin dag på kjøpesenter, men slik ble det. Det er jo ferie jo! Må jo tusle litt i butikker da også, og med to hele dager uten shoppingmuligheter gjelder det å være godt forberedt ;)

Så jeg, Mamzen og Milla trosset finværet og gikk i butikker i stedet. Har god tro på at Milla-madammen blir en like fin shopoholiker som tanta si med tiden hun også, spesielt når det gjelder sko. "Høgsko" er favorittene. Personlig foretrekker jeg å kalle dem "høyhælte sko", men kjært barn har åpenbart mange navn.Milla er ingen stor fan av naturlige smil på bilder, så det var det bare å glemme. Men det var gøy å turne i innredningen på Jordbærpikene, mens Mamzen og jeg fortsatt drakk kaffe. Milla er langt mere effektiv enn oss når det kommer til sjokoladekakespising. Vi har ting å lære der ;)

For øyeblikket surrer Tingeling på DVD, men innholdet i påskeegget som påskaharen hadde etterlatt seg (i form av et rebusløp hvor man fant litt etter litt av innholdet i egget) er forlengst borte. Både liten og stor snuppe koser seg i hver sin sofa, tantebesøk er i grunnen ganske trivelig!Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar