søndag 1. april 2012

Palmer i snødrev

Forsøk på catchy overskrift der altså, selv om det kanskje ikke var en prisvinnende en. Men det er nå engang palmesøndag i dag, og vårherre har vært raus med snøen. Det hadde han slett ikke behøvd, jeg var fullstendig lykkelig over alt regnet han serverte tidligere i uka. Våren og jeg hadde et prosjekt på gang; jeg måkte utover snøfengene og Våren  (altså regnet) tok seg av videre smelting. Samarbeidet gikk så det suste, ikke en snøflekk i sikte utenfor døra mi. (Ok, hvis du løftet blikket littegrann så kunne du sikkert skimte en brøytekant litt lengre borte, men rett utenfor døra mi var det i det minste bart!)

Nå må vi bare vente igjen da, Våren og jeg, på at vårherre tar til vettet og fjerner restene etter denne elendige aprilspøken hans. Han har en pervers form for humor, det skal han sannelig ha.


Fint er det da at det er påske :) Hjemmet er pyntet, men denne gangen har jeg forsøkt å ikke gå helt amok. Jeg er vanligvis av den oppfatning at i påska skal man bare gønne på med farger, men denne gangen har jeg faktisk vist måtehold. På kjøkkenbenken er det imidlertid innslag av gult, ikke i form av kyllinger, men sitroner! Boblen ble vårfrisk og lekker med noen sitroner i, og siden jeg har intensjoner om å gå løs på macronbaking etter hvert ble sitronene akkompagnert av egg i ei kurv. Romtempererte egg er visstnok essensielt i franske macroner. Spent på det prosjektet! ;)

Men for nå skal jeg bare nyte sofalivet. Finfin palmesøndagsaften til deg som stakk innom og gadd å lese drodleriene mine, nå fikk jeg hvertfall "skrevet av meg" litt vær-frustrasjon her ;)


2 kommentarer:

 1. Herlig innlegg. Vår Herre viste sin humor her også og deiset ned nesten en halvmeter med snø. Som om ikke det var nok plusset han på noen kuldegrader for å forsikre seg om at den ikke forsvant med en gang. Skikkelig påskestemning på ute. Bare å ta med seg pølsetermos, appelsin og Kvikk-lunsj og komme seg ut. Trenger ikke å gå lengre enn på trappa. God påske til deg

  SvarSlett
  Svar
  1. Har blitt liggende her også ja, og jeg kjenner at jeg ikke heeelt klarer å omfavne kvikk lunsj-stemninga ;) Men jeg får vel bare gjøre det beste ut av det.

   God påske til deg også :)

   Slett